Blog

Award “Beste Opleider van Nederland" voor Kjenning

Kjenning heeft de landelijke award "Beste Opleider van Nederland 2014″ ontvangen. Klanten stemden massaal voor Kjenning en plaatsten Kjenning in de categorie grote opleider in Vastgoed, Makelaardij en Bouw op nummer 1. De uitreiking van de prijzen vond 18 december plaats in congrescentrum NBC te Nieuwegein.

We zijn er stil van...
"We zijn toch er wel een beetje stil van..." aldus directeur Eddy Bonthuis. "En natuurlijk trots dat we deze titel mogen dragen. We zijn vooral bezig met onze cursisten, om die verder te helpen in hun vak, in hun ontwikkeling. Dat ze dat waarderen wisten we wel. Maar dit is wel het mooiste compliment dat je van je klant kunt ontvangen. Het is de ultieme bekroning voor onze docenten, trainers en ons team. En niet alleen een mooie afsluiting van 2014 maar ook een fantastische start voor 2015.

Dat vieren we samen!
Wij hebben dus iets te vieren en doen dat met u! Bij iedere aanmelding die we voor 1 februari ontvangen ontvangt u een leuk presentje! Als dank voor uw stem. En wees gerust: u blijft onze enige nummer 1!

Grote opleider in Vastgoed, Makelaardij en Bouw 
De verkiezing werd dit jaar voor de tweede maal gehouden. Het gaat om een initiatief van vergelijkingssites Springest.nl en Klantenvertellen.nl in samenwerking met NBC Nieuwegein. De verkiezing bestond uit negen categorieën waarin elk twee prijzen werden uitgereikt. Eén voor een grote opleider en één voor een kleine opleider. 

De stem van... 
Cursisten zijn uitgenodigd om een beoordeling te plaatsen. Daarnaast riep Springest, die maandelijks ruim 200.000 werknemers en werkzoekenden helpt bij hun zoektocht naar de best passende opleiding, ook zijn gebruikers op hun stem uit te brengen. 
Totaal brachten bijna 7000 cursisten hun stem uit bij de verkiezing.

De beoordeling 
De beoordeling vond plaats op drie punten: inhoud van de opleiding, de trainer en organisatie en contact. Kjenning ontving landelijk de hoogste beoordeling in de categorie grote opleider in Vastgoed, Makelaardij en Bouw.

persbericht 19 december 2014

Datum: 04-01-2015

Delen: