Blog

Delen van kennis: De maatregelen bij IJsseldal Wonen rondom het coronavirus

Kennis opdoen, delen en overbrengen; dat is de kracht van onze platforms

En dat blijven de deelnemers samen met Kjenning nu ook doen. Door tips en ervaringen van corporaties samen te brengen, om elkaar te blijven inspireren en kennis en ervaringen te blijven delen. Daarom hebben we onze platformleden gevraagd om de komende weken hun ervaringen, inzichten, aanpakken en/of protocollen omtrent het coronavirus te delen. 

Wil je ook meedoen? 

Mail dan jouw bericht, richtlijn, protocol of wat je maar wilt delen naar mail@kjenning.nl en wij delen het vervolgens op onze website en in onze nieuwsbrief.


IJsseldal Wonen deelt haar maatregelen rondom het coronavirus

IJsseldal Wonen volgt het advies van de overheid en het RIVM over het Coronavirus. We nemen maatregelen om verdere verspreiding te voorkomen en besmettingsgevaar te beperken. Dat betekent:

  • Ons kantoor is alleen op afspraak open. Alleen noodzakelijke afspraken gaan door. Onze medewerkers schudden tijdelijk geen handen. Ze houden afstand van bezoekers en gesprekspartners. Heeft u een afspraak en heeft u gezondheidsklachten, wilt u dan de afspraak verzetten?
  • Op onze website kunt u heel veel zaken online zelf regelen. Wilt u toch persoonlijk contact? Bel of mail ons dan. Wij zijn op werkdagen tussen 8.30 en 16.00 uur bereikbaar op (0571) 27 79 79. Ons mailadres is info@ijsseldalwonen.nl.
  • Heeft u een reparatie die kan wachten, neem dan na 6 april contact met ons op. Wij doen er alles aan om spoedreparaties door te laten gaan.
  • Tot 6 april starten we geen nieuwe werkzaamheden op voor het vervangen van keukens, badkamers of toiletruimtes.
  • We proberen verhuizingen zo veel mogelijk door te laten gaan, met zo min mogelijk fysiek contact.
  • Planmatig onderhoud aan de buitenzijde van de woning wordt uitgevoerd, waarbij er zo min mogelijk contact is tussen vakman en bewoners.

Het zijn bijzondere tijden. De combinatie van veilig werken voor zowel u als ons vraagt om flexibiliteit, waardoor dingen anders gaan dan gebruikelijk. We hopen op uw begrip hiervoor. Bekijk onze website of Facebook pagina regelmatig voor nieuwe updates!

Datum: 24-03-2020

Delen: