Blog

Leer Management Systeem inclusief meer dan 130 online e-learning opleidingen

De digitale leeromgeving van Kjenning biedt u inmiddels ruim 130 online opleidingen aan via een Leer Management Systeem (LMS). Aedes-leden krijgen hier het eerste jaar 10 procent korting op. En met dit LMS krijgt iedere medewerker in het systeem een persoonlijke omgeving waarin leeractiviteiten en certificaten worden beheerd. Managers en P&O hebben in het systeem de mogelijkheid om inschrijvingen te accorderen en overzicht te houden op de leeractiviteiten van medewerkers. Daarnaast kunt u met het LMS ook eenvoudig uw eigen of externe klassikale trainingen organiseren en registreren.

Er is al veel beschikbaar binnen de e-Learning. En om te voorkomen dat u bij 3 of 4 verschillende leeromgevingen uw modules moet halen, biedt Kjenning alle modules vanuit één portaal aan: de KjenCampus.

Deze campus bevat op dit moment o.a. opleidingen op het gebied van management (o.a. beoordelingsgesprekken, leiderschap, talent ontwikkelen), maar ook op het gebied van communicatie (omgaan met agressie, gesprekstechnieken, conflicthantering of bijvoorbeeld mindmappen). Uiteraard zijn voor elke Microsoft Office-versie e-Learningmodules voor basis- en gevorderden aanwezig.

En corporatiespecifieke modules: Huurrecht, Techniek voor niet-technici
Naast deze zeer brede basis is Kjenning volop bezig corporatiespecifieke modules te ontwikkelen. Want Kjenning werkt sinds haar bestaan al voor en met de corporaties in sector. Corporatiespecifieke modules zoals  Huurrecht, Omgaan met agressie, Inkomensregistratie en de module Techniek voor niet-technici zijn klaar. Deze modules worden ook al in combinatie met de trainingen ingezet, het zogenoemde "blended leren".

En het aanbod groeit, groeit en groeit!
Elk jaar komen er op verschillende gebieden nieuwe opleidingen bij. Gemiddeld komt iedere maand een nieuwe e-Learning module binnen uw kennisportaal beschikbaar. En daar hoeft u verder niets voor te doen. Op deze manier houden wij het voor u en uw medewerkers interessant.

De proef op de som? of meer informatie?
Wilt u de proef op de som? Of wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met Kjenning via 0320- 23 74 88 of mail@kjenning.nl 

Datum: 29-03-2014

Delen: