Online live leren vanaf 7 april of via e-Learning vanaf nu

Een crisis is een bedreiging én een kans

In het Chinees is het teken voor crisis opgebouwd uit de karakters ‘Bedreiging' en 'Kans'. Dat is niet zomaar, want die twee uitersten hangen wel samen. En alhoewel het nu echt soms even anders lijkt, is zelfs de huidige crisis niet alleen bedreigend, maar biedt zo'n crisis ook kansen!

Technisch blijkt echt heel veel te kunnen. We vergaderen meer dan ooit online, cursisten hebben online hun examens gemaakt, veel corporaties zijn gestart met onze e-Learningmodules, een aantal corporaties gingen aan de slag met nulmetingen digibewust en digivaardig en met de Kjenning collega's hebben we tegenwoordig een digitale vrijmibo.

Deze crisis stimuleert dus wel onze creativiteit. Er ontstaan nieuwe oplossingen in een situatie die we nog niet kenden. En we zijn trots op de resultaten die u samen met ons al bereikte in de afgelopen dagen!

Maar eerlijk is eerlijk. We missen elkaar als collega's wel heel erg.


online lessen corporaties

Online lessen vanaf 7 april

Ondanks de situatie in ons land kunt u zich wel gewoon aanmelden voor opleidingen. Veel van onze opleidingen starten namelijk van 7 april tot en met 31 mei via online lessen. Na deze start zal later -na de coronaperiode- nog een klassikaal moment volgen. Maar zo kunt u in ieder geval wél aan de slag en blijven leren. Juist in deze tijd!

Het maximaal aantal deelnemers is hierbij wel beperkt om massale digitale hoorcolleges te voorkomen.


Of wilt u vandaag al via e-Learning aan de slag?

Kjenning werkt al sinds 2012 met e-Learning. En nu we even niet in de trainingslokalen samenkomen is e-Learning ook een prima oplossing om te blijven leren. Normaal gebruiken we de modules in een online en klassikale mix. Maar dat kan even niet. 

Daarom hebben we de afgelopen dagen voor tientallen corporaties onze e-Learningomgeving met ruim 130 e-Learningmodules beschikbaar gesteld. Zo kunt u ook thuis blijven leren!



online leren corporaties