HRD-adviseur / opleidingsadviseur (32-36 uur)

Enthousiaste adviseur opleidingen (32-40 uur)

Zoek jij ruimte voor goede initiatieven?

Geen dag is hetzelfde. Als adviseur help je onze klanten, voornamelijk woningcorporaties, bij vragen rondom ontwikkeling, opleidingen en trainingen. Je adviseert klanten, maakt opleidingsvoorstellen en plannen voor klanten. Je krijgt energie van het aangaan van nieuwe en het onderhouden en uitbreiden van bestaande relaties. Tijdens de gesprekken bespreek je ontwikkelingen bij de klant en daaraan gerelateerde vraagstukken. Je kunt deze vraagstukken omzetten in concrete voorstellen en opdrachten. Opdrachten die de klant echt verder helpen. Verder coördineer je jouw opleidings- of adviesprojecten tijdens de uitvoering. Naast het contact met de relaties onderhoud je nauw contact met docenten en andere externe partijen die bijdragen aan een succesvolle invulling van de klantvraag. Uiteraard evalueer je continu de geleverde kwaliteit en signaleer je kansen voor verdere verbeteringen.

Heb jij de ambitie om écht bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van professionals bij woningcorporaties? 

Je hebt minimaal HBO niveau, hebt affiniteit en/of ervaring met ontwikkelen van mensen en organisaties en je bent commercieel gedreven. Bovenal heb je een hart voor de woningcorporatiesector en de betekenisvolle rol van corporaties in de maatschappij. Ervaring of specialisme in opleidingsvraagstukken en organisatieontwikkeling is natuurlijk een pré. Met je zelfstandige en klantgerichte houding kun je jezelf goed presenteren en kun je op een prettige, enthousiaste en overtuigende wijze inspelen op de vragen van je gesprekspartner. Je hebt een natuurlijke drive om opdrachten succesvol te werven.

En tegelijk heb je daarbij ook het lef om “nee” te zeggen als de gevraagde aanpak niet de oplossing is voor het gestelde probleem. Want bij Kjenning werken betekent wel dat je klanten écht ver(der) helpt. Je wordt enthousiast van echte lange termijn relaties met klanten, je bent een zelfstandige, resultaatgerichte teamplayer en bent gericht op de win-win voor zowel de klant als Kjenning en natuurlijk kun je goed plannen en organiseren.

Als accountmanager in je eigen regio help je corporaties op het gebied van personeel- en organisatieontwikkeling. Specifiek zoeken we momenteel iemand voor regio Midden en Zuid Nederland.

Wie zijn wij

Met een lange geschiedenis in de volkshuisvesting is Kjenning met meer dan 150 professionals al jarenlang de toonaangevende opleider voor de professional in vastgoed en wonen. Kjenning verzorgt over de belangrijkste thema’s in de corporatiesector en vastgoedsector seminars, trainingen, kennisplatforms en adviestrajecten.

Bij Kjenning kom je terecht in een team waarbinnen gewerkt wordt in een positieve, gedreven en creatieve sfeer. Wij zoeken iemand die aan deze sfeer een positieve bijdrage levert en dagelijks op een resultaatgerichte en creatieve manier omgaat met de vragen, de werkzaamheden en de bijbehorende verantwoordelijkheden.

Wij bieden je

Werken bij Kjenning betekent samenwerken met ervaren en betrokken adviseurs en docenten. Betrokken bij elkaar maar ook door en door betrokken bij “onze corporatiesector”. En dat betekent dus werken in de sterk bewegende wereld van corporaties en de vastgoedbranche. Ons adagium ‘leren moet leuk zijn voor de deelnemers’ geldt ook voor onszelf. Want je kunt nog zo ambitieus en succesvol zijn, zonder werkplezier is het niet de moeite waard, vinden wij. Daarom hebben we altijd bewust gebouwd aan een werkcultuur waar het prettig toeven is en waar een aangename wisselwerking is tussen de collega's. Bij Kjenning mag je jezelf zijn, is er ruimte voor kritische feedback en is er een helpende hand waar nodig. We investeren in elkaar. Met tijd, energie, aandacht. Met een nuchtere cultuur en een gezonde werk-privéverhouding. En natuurlijk met prettige en concurrerende arbeidsvoorwaarden.

Belangstelling?

Ben jij die enthousiaste adviseur met affiniteit met de corporatiesector en bereid te investeren in de ontwikkeling van klanten en jezelf?

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Eddy Bonthuis, directeur Kjenning via mail@kjenning.nl

Enthousiast? 

Verras ons en stuur je sollicitatie zo snel mogelijk naar mail@kjenning.nl.