Medewerker Opleidingen

Medewerker Opleidingen (32-40 uur)

Met een lange geschiedenis in de volkshuisvesting is Kjenning al jarenlang de toonaangevende en grootste opleider voor de professional vastgoed en wonen in de corporatiesector en de vastgoedsector. Kjenning biedt in de corporatiesector ruim 200 verschillende opleidingen, trainingen, platforms en ontwikkeladvies. Dat doen we samen met meer dan 150 trainers en docenten uit ons netwerk.

Wat ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor de administratie van open en incompany opleidingen. Als medewerker opleidingen werk je aan verschillende projecten binnen Kjenning en soms ook voor ons opleidingszusje Finance Ideas Academy. De werkzaamheden zijn breed van het verzorgen van lesmateriaal tot de planning en organisatie van opleidingen, trainingen en leergangen, van planning tot uitvoering.

Je verzorgt de deelnemersadministratie, de planning en organisatie van opleidingen en trainingen, waarbij je ook regelmatig (telefonisch) contact hebt met deelnemers en klanten. Daarnaast behoren ook administratieve werkzaamheden zoals uitnodigen, logistiek en facturatie rondom alle open- en maatwerk opleidingen tot jouw taken. Je werkt samen met je collega’s en onze opleidingsadviseurs om iedere opleiding tot in de puntjes te verzorgen en alles soepel verloopt. Daarnaast adviseer en informeer je klanten die bellen over de inhoud van de (open) trainingen.

Dit zijn de belangrijkste werkzaamheden:

 • Ondersteuning in het organiseren van opleidingen en maatwerktrajecten.
 • Geven van informatie over cursusmogelijkheden via mail, telefoon en chat.
 • Ondersteuning van de adviseurs bij alle voorkomende werkzaamheden.
 • Administratie van opleidingen (inschrijven, klantgegevens, facturatie en projectadministratie).

Wat verwachten we van je?

 • Je hebt minimaal een MBO-4 opleiding afgerond in één van de volgende richtingen: Managementassistent, Directiesecretaresse, Officemanager, Commercieel medewerker binnendienst. Ook HBO-ers met organisatietalent zijn van harte welkom!
 • Je bent snel, accuraat en daadkrachtig.
 • Je hebt overzicht, kunt snel schakelen en de adviseurs proactief ondersteunen.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor het beste resultaat voor de klant en spreekt hier op een juiste manier collega’s en docenten op aan. Kwaliteit staat hoog in het vaandel.
 • Je bent communicatief vaardig en vindt het leuk om klanten te woord te staan en verder te helpen.
 • Je hebt kennis en ervaring met Office en bent handig met andere automatiseringssystemen.
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel schriftelijk als mondeling.

Wanneer kun je starten?

Je start is bij voorkeur zo snel mogelijk.

Wij bieden je

Bij Kjenning kom je terecht in een team waarbinnen gewerkt wordt in een positieve, gedreven en creatieve sfeer. Wij zoeken iemand die aan deze sfeer een positieve bijdrage levert en dagelijks op een resultaatgerichte en creatieve manier omgaat met de vragen, de werkzaamheden en de bijbehorende verantwoordelijkheden.

Werken bij Kjenning betekent samenwerken met ervaren en betrokken collega's en docenten. Betrokken bij elkaar maar ook door en door betrokken bij “onze corporatiesector”. En dat betekent dus werken in de sterk bewegende wereld van corporaties en de vastgoedbranche. Ons adagium ‘leren moet leuk zijn voor de deelnemers’ geldt ook voor onszelf. Want je kunt nog zo ambitieus en succesvol zijn, zonder werkplezier is het niet de moeite waard, vinden wij. Daarom mag je bij Kjenning jezelf zijn, is er ruimte voor jouw kritische feedback en is er een helpende hand waar nodig. We investeren in elkaar. Met tijd, energie en aandacht. Met een nuchtere, informele cultuur en een gezonde werk-privéverhouding. En natuurlijk met prettige en concurrerende arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast? 

Verras ons en stuur je sollicitatie zo snel mogelijk naar mail@kjenning.nl.