Platforms

Kjenning platforms - Netwerken voor corporatieprofessionals

Kennis opdoen, delen en overbrengen. Met én van elkaar leren van de ervaringen van uw vakcollega's in een persoonlijke én professionele setting, dat is hét doel in de Kjenning platforms.

Delen is vermenigvuldigen!

Expertise uitwisselen en zo jezelf, elkaar en de functie verder blijven ontwikkelen! Met inspirerende gastsprekers, experts en vernieuwers blijft u actueel en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties.

Platform wordt netwerk

Door het continu “halen en brengen” ontstaat een hecht, professioneel én persoonlijk netwerk. 1 + 1 wordt 3! Ook per mail en telefoon of via de eigen platformsite vindt men elkaar met vragen en informatie.

Altijd digitaal in contact via de speciale platformsite!

Op onze (besloten) digitale platform website deelt elk platform checklists, documenten, contracten, etc. Ook onderlinge vragen, ervaringen en nieuws uit het vakgebied en de sector wordt snel digitaal gedeeld.

Platforms in soorten en maten

Er zijn veel actieve platforms. En elk platform kent zijn eigen dynamiek en doelstelling. Van uitvoerder tot manager, van treasurer tot VvE beheerder. Van woonconsultent tot directeur-bestuurder. Rond vastgoed, financiën, woondiensten en meer. In het linkermenu vindt u meer informatie over uw platform

PE punten voor uw ontwikkeling

Deelnemen aan een platform draagt direct bij aan uw eigen ontwikkeling. Daarom zijn platforms ook goede ontwikkelactiviteiten in het kader van uw eigen ontwikkelplan. Bij deelname aan een platform ontvangt u op basis van de werkelijke studiebelasting ook PE punten.


PE punten ontwikkeling corporaties

Vrijblijvend kennismaken?

En? Overtuigd? Neem dan de proef op de som en kom voor het laagdrempelig introductietarief een keer kijken en proeven of het platform u ook verder helpt in uw ontwikkeling. En aan een functioneel én gezellig netwerk!

Bent u al deelnemer aan een van onze platforms?
Klik op de knop hieronder om in te loggen op de digitale platformsite

Inloggen digitale platformsite Kjenning


Informatie aanvragen