Managers Bedrijfsvoering

Platform Managers Bedrijfsvoering

Als manager Bedrijfsvoering hebt u vaak een behoorlijke zelfstandige functie met een grote verantwoordelijkheid.

U heeft een belangrijke rol in de financiële controle en sturing van de corporatie… U bent betrokken bij HR, ICT projecten en digitalisering van de organisatie… U bent verantwoordelijk voor inkoop, verkoop en meer… De afdeling Bedrijfsvoering is een belangrijke spil in het web bij de corporatie.

Kennis delen met elkaar, casus bespreken, bijgepraat worden op actuele ontwikkelingen en sparren met collega managers Bedrijfsvoering is dan nuttig en waardevol. De persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkelingen in het vak staan centraal.

Opzet

Er zijn meerdere platforms Managers Bedrijfsvoering. De platforms hebben een landelijk karakter en komen enkele malen per jaar fysiek bijeen. Daarnaast zijn er regelmatig korte praktische online bijeenkomsten. De platforms bestaan uit deelnemers die werkzaam zijn als Manager Bedrijfsvoering bij een woningcorporatie. De bijeenkomsten kennen -net als alle platforms- een gevarieerde opbouw en de groep bepaalt zelf de thema’s van de bijeenkomsten en de deelnemers hebben daarbij een actieve rol.

Sparren, ervaringen delen, nieuwe inspiratie opdoen en kwalitatief bijgepraat worden over de nieuwe ontwikkelingen, dat is de kern van het platform.

PE punten voor uw ontwikkeling

Deelnemen aan het platform draagt direct bij aan uw eigen ontwikkeling. Daarom zijn platforms ook goede ontwikkelactiviteiten en ontvangen deelnemers bij deelname PE punten. Het aantal PE punten wordt op basis van het inhoudelijk programma vastgesteld.


PE punten ontwikkeling corporaties

Om Managers Bedrijfsvoering bij woningcorporaties te ondersteunen in hun functie en ontwikkeling organiseert ons opleidingszusje Finance Ideas Academy het Platform Managers Bedrijfsvoering.


Informatie aanvragen