Platform Treasurers

Platform Treasurers Woningcorporaties

Als treasurer bent u de bewaker van de liquiditeit van uw corporatie. Aan u de opgave om de benodigde middelen precies op tijd en tegen minimale kosten beschikbaar te hebben. De risico’s zijn groot, het externe toezicht is strikt en de regelgeving vaak op korte termijn aan verandering onderhevig. U houdt het overzicht en maakt daarbij optimaal gebruik van informatie uit de gehele organisatie.
U staat geregeld voor nieuwe uitdagingen en vaak is het zoeken naar oplossingen. Kennis delen met vakgenoten, leren van elkaars ervaringen en expertise uitwisselen kan dan van grote waarde zijn.

In het Platform Treasurers Woningcorporaties bepaalt de groep zelf de thema’s van de bijeenkomsten. Ze kiezen thema’s voor een inleiding, workshop of discussie over actuele trends en ontwikkelingen in het vakgebied. De deelnemers selecteren en presenteren casuïstiek uit de eigen praktijk en geven elkaar daarop advies en feedback. Sparren, ervaringen delen, nieuwe inspiratie opdoen en kwalitatief bijgepraat worden over de nieuwe ontwikkelingen, dat is de kern van het Platform Treasurers Woningcorporaties.

PE punten voor uw ontwikkeling

Deelnemen aan het platform draagt direct bij aan uw eigen ontwikkeling. Daarom zijn platforms ook goede ontwikkelactiviteiten en ontvangen deelnemers bij deelname PE punten. Het aantal PE punten wordt op basis van het inhoudelijk programma vastgesteld.


PE punten ontwikkeling corporaties

Om Treasurers bij woningcorporaties te ondersteunen in hun functie en ontwikkeling organiseert ons opleidingszusje Finance Ideas Academy het Platform Treasurers.

Informatie aanvragen