Over ons

Over ons

Kjenning werkt met een vast team medewerkers met daarnaast een grote flexibele schil van ongeveer 150 diverse docenten. Hierbij werkt Kjenning ook als partner samen met Aedes, Flow, VBTM, Aareon, Companen, Audittrail, Test IT, Plusport en vele anderen.

Dagelijks zijn onze eigen opleidingsadviseurs aan de slag met ontwikkelvraagstukken bij verschillende klanten. Grote en kleine corporaties, commerciële verhuurders of vastgoedinstellingen maar ook zorginstellingen en gemeenten. En soms leidt dat tot een opleiding. Maar ook vaak genoeg tot een goed advies. Want u krijgt bij Kjenning geen standaardcursussen en standaardadviezen, maar eerlijke en gedurfde oplossingen. Met het beste en blijvende resultaat. Want wij gaan door waar anderen stoppen.

Vanuit Finance Ideas Academy, de samenwerking tussen Kjenning en Finance Ideas, worden de financiële trainingen en opleidingen verzorgd.

Brancheorganisatie, gedragscode en erkenningen

In al het doen en laten moet Kjenning de toets der kritiek in het openbaar kunnen doorstaan. Daarom is Kjenning ook aangesloten bij de NRTO, de brancheorganisatie voor trainings- en opleidingsbureaus in Nederland.

In 2016 heeft Kjenning het NRTO-keurmerk behaald. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit. Een onafhankelijke, externe organisatie heeft middels een audit getoetst en geconcludeerd dat Kjenning voldoet aan de kwaliteitseisen van het keurmerk zoals het bieden van transparantie aan onze klanten, duidelijkheid over leeruitkomsten van opleidingen en trainingen, deskundigheid van docenten, trainers en adviseurs en dat Kjenning haar processen goed op orde heeft en streeft naar continue verbetering.

In 2019 heeft een onafhankelijke, externe organisatie ons wederom middels een audit getoetst en hebben we het NRTO-keurmerk kunnen verlengen. Naast deze audits vindt ieder jaar bij Kjenning een zelfevaluatie plaats om kwaliteit te borgen en uiteraard worden opleidingen en bijeenkomsten continu geëvalueerd door de meest kritische jury, onze deelnemers en klanten.

Tevens onderschrijft Kjenning de NRTO-gedragscode: de Algemene Beginselen van Behoorlijk Onderwijs en Bestuur, welke afgeleid zijn van de algemene beginselen van behoorlijk bestuur resp. ‘good corporate governance’. Maar wees eerlijk: u mag ook niet minder verwachten als het om uw eigen ontwikkeling gaat!

Sinds 2010 is Kjenning ook geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). In het CRKBO staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Kjenning is geaccrediteerd door Aedes en VTW voor verstrekking van PE punten.

Enkele jaren achtereen werd Kjenning in onafhankelijk onderzoek al uitgeroepen tot beste opleider binnen de corporatiesector. De echte bekroning kwam toen Kjenning door de meest kritische jury, de cursisten en haar klanten, gekozen werd als beste opleider van Nederland in de categorie grote opleider in vastgoed, makelaardij en bouw.

Tevens is Kjenning erkend opleidingspartner van het UWV.

NRTO lidmaatschap

NRTO-keurmerk Kjenning


CRKBO Kjenning

beste opleider woningcorporaties
Opleidingspartner UWV Kjenning