Missie & Visie


Missie & visie

Woningcorporaties en vastgoedinstellingen hebben sociale en ondernemende doeners nodig. Mensen met een maatschappelijk hart, die een externe oriëntatie hebben, goed kunnen netwerken en kunnen schakelen tussen strategisch denken en doen. Pro-actieve medewerkers die waar nodig onconventioneel handelen en in de praktijk zorgen dat vraagstukken echt worden op- en aangepakt.

Kjenning ondersteunt organisaties, afdelingen en individuen. Met training en advies. Onze motto is hierbij “doen wat nodig is, niet meer en niet minder”. Dichtbij de werkplek zaken aanpakken met een nuchtere kijk op wat er moet gebeuren.

Veranderen en leren kost tijd en is mensenwerk . Kjenning kiest daarom voor een maatwerkaanpak. Met innovatieve, moderne leermiddelen en werkvormen, dat kan online, offline en blended. We kiezen de aanpak die u verder helpt en past bij de mensen, de situatie, vraag en bij de organisatie.

Missie Kjenning

Wij ontwikkelen mens & organisatie in de woon- en vastgoedsector.

Visie Kjenning

Wij creëren zichtbaar resultaat met de beste oplossing voor de ontwikkeling van mens & organisatie in de woon- en vastgoedsector.

Onze 5 principes

Doen wat nodig is

Uw vraag, situatie en context staan centraal. We kiezen daarbij altijd voor de best passende, effectieve en efficiënte oplossing met een moderne, eigentijdse en doordachte maatwerkaanpak.


Experts

Onze docenten zijn experts in hun vakgebied, kennen de praktijk in de corporatiesector om goede aansluiting bij uw vraag te hebben. We kiezen de docent die aansluit op uw vraag, situatie en cultuur.


Maatschappelijk betrokken

Onze medewerkers, docenten en adviseurs werken graag voor maatschappelijk en betekenisvolle organisaties. Omdat ze zich verbonden voelen, willen bijdragen en betrokken zijn.


Persoonlijk

Om uw vraag, context en situatie te kennen, werken we graag persoonlijk met u. We houden van direct contact en korte lijnen om snel tot de beste oplossing voor uw vraag te komen. Zodat u verder kunt.


Eigentijds

We volgen de ontwikkelingen in de markt, blijven vernieuwen en inspelen op actuele onderwerpen om u, op een moderne, innovatieve en bovenal eigentijdse wijze, te kunnen helpen.Onze Ambitie

De ambitie van Kjenning is eenvoudig: U verder helpen in uw ontwikkeling. Met de nadruk op vér. En dat doen we met kwalitatief hoogwaardige informatie en interessante bijeenkomsten, opleidingen, trainingen en platforms voor vakgenoten. En als toonaangevende organisatie ontwikkelt en vernieuwt Kjenning ook zelf dagelijks. Nieuwe innovaties, de modernste leermiddelen en meest prikkelende werkvormen worden ingezet door ons team. Om u verder te helpen.