Missie & Visie

Missie & visie

  • Wilt u me alstublieft vertellen welke weg ik moet nemen?
  • Dat hang er van af waar je heen wilt
  • Dat kan me eigenlijk niet schelen
  • Dan maakt het niet uit welke weg je neemt
  • Als ik maar ergens kom”
  • Oh, dat zal zeker gebeuren, als je maar lang genoeg blijft lopen

Tja… de zin “als ik maar ergens kom” impliceert dat deze persoon nu niet ergens is, maar hoe kan je niet ergens zijn? Je bent namelijk altijd wel ergens. De betere vraag is: waar wil je zijn? Want misschien ben je al waar je wilt zijn. Of wil je misschien ergens anders zijn? Waar wil je dan naartoe? En wat heb je daarvoor nodig? Ofwel: Wat is je doel? Wat is je visie? Waar wil je zijn?

Waar wil Kjenning zijn

Vastgoedinstellingen hebben medewerkers nodig die een externe oriëntatie hebben, goed kunnen netwerken en kunnen schakelen tussen strategisch denken en handelen. Om als organisatie te komen daar waar zij wil zijn, zijn ondernemende doeners nodig. Pro-actieve medewerkers die waar nodig onconventioneel handelen en in de praktijk zorgen dat vraagstukken echt worden op- en aangepakt.

Kjenning ondersteunt die organisaties, de afdelingen en de individuen. Met training en advies. Onze motto is hierbij “leren wat nodig is, niet meer en niet minder”. Dichtbij de werkplek zaken aanpakken met een nuchtere kijk op wat er moet gebeuren.

Veranderen en leren tijd kost en komt altijd dichtbij mensen zelf. Kjenning kiest daarom voor een maatwerkaanpak. Met innovatieve, moderne leermiddelen, met prikkelende werkvormen maar bovenal een bij uw organisatie en uw medewerkers passend leerconcept.

En Kjenning helpt altijd. Ook als we dat niet kunnen. Om te zorgen dat u daar komt waar u wilt zijn.

Missie Kjenning

Wij ontwikkelen mens & organisatie in de woon- en vastgoedsector.

Visie Kjenning

Wij creëren zichtbaar resultaat met de beste oplossing voor de ontwikkeling van mens & organisatie in de woon- en vastgoedsector.

Onze Ambitie

De ambitie van Kjenning is eenvoudig: U verder helpen in uw ontwikkeling. Met de nadruk op vér. En dat doen we met kwalitatief hoogwaardige informatie en interessante bijeenkomsten, opleidingen, trainingen en platforms voor vakgenoten. En als toonaangevende organisatie ontwikkelt en vernieuwt Kjenning ook zelf dagelijks. Nieuwe innovaties, de modernste leermiddelen en meest prikkelende werkvormen worden ingezet door ons team. Om u verder te helpen.