PE punten woningcorporaties

PE Punten Woningcorporaties

Bestuurders van corporaties zijn verplicht tot Permanente Educatie (PE). Zij moeten binnen een periode van drie jaar 108 PE-punten behalen, wat neerkomt op 108 ‘studiebelastingsuren’, zijnde 36 PE per jaar gemiddeld.

Ook voor RvC / RvT leden geldt een PE plicht. Als corporatiecommissaris dienen zij minimaal 5 PE-punten per jaar aan, voor de functie relevante, ontwikkeling te besteden.

Zowel Kjenning als Finance Ideas Academy, zijn voor PE geaccrediteerde opleidingsinstituten en zijn aangesloten bij de NRTO en bezitten beide het NRTO keurmerk en de CRKBO certificering. Meer over onze erkeninningen kunt u lezen op de pagina Over ons

Voor deelname aan opleidingen en platforms bij Kjenning als Finance Ideas Academy worden desgewenst PE punten verstrekt.


Opleidingen met PE punten voor woningcorporaties zoeken?

Alle opleidingen en platforms bij Kjenning en Finance Ideas Academy komen in aanmerking voor PE punten.Opleiding met PE punten bij u aan huis?

Uiteraard kunnen alle opleidingen ook aan huis, in company, worden verzorgd. Aangepast aan uw vraag en uw situatie. Ook de incompanyopleidingen komen in aanmerking voor PE punten.

PE punten corporaties KjenningPE punten corporaties Finance Ideas AcademyNRTO-keurmerk KjenningCRKBO KjenningPE punten corporaties