Blog

Trainingen en platforms en het protocol in de Coronatijd

Tijdens de persconferentie op 26 november 2021 zijn spijtig genoeg wederom aanvullende coronamaatregelen bekend gemaakt. In dit bericht vindt u de gevolgen voor opleidingen en platforms.

Opleidingen en platforms zijn klassikaal/fysiek

Op cursuslocaties wordt gewerkt met het coronatoegangsbewijs, geldt de mondkapjesplicht en de verplichte 1,5 meter. Opleidingen en platforms bij hotels en cursuslocaties zullen uiterlijk 17:00 uur worden gestopt.

Let op: Op de locaties kunnen nog specifieke maatregelen gelden. Kijk dus altijd even op de website van de locatie voor de laatste informatie.

Een algemeen overzicht met de coronamaatregelen uit de persconferentie van 26 november 2021 vindt u op de website van de Rijksoverheid. Een handig beeldoverzicht met maatregelen vindt u ook op de site van de Rijksoverheid.

Bent u aangemeld?

Er verandert niets voor u. Indien uw opleiding/platform komende weken start, ontvangt u bericht van ons.

Vrijblijvende optie

Natuurlijk kan het nog steeds spannend zijn om u nu aan te melden voor een opleiding. Toch is aanmelden nu soms wel slim, want uw ontwikkeling staat natuurlijk niet stil. Ook uw reguliere werkzaamheden gaan door.

Wilt u én zeker zijn van uw plek én tegelijk ook zeker zijn dat u toch nergens aan vastzit? Daarvoor hebben we een vrijblijvende optie. Deze hebben we al jaren maar biedt u ook nu extra zekerheid.

Met een vrijblijvende optie zit u nergens aan vast:

  • U kunt kosteloos doorschuiven.
  • U kunt kosteloos annuleren.
  • U kunt kosteloos uw optie omzetten naar een andere opleiding.
  • U bent wel zeker van uw plek!

Al ingeschreven? Dan hebben we ook nog Switchgarantie

Stel dat u zich al definitief heeft aangemeld maar u kunt zelf op het moment van de opleiding, als gevolg van corona, niet komen, dan kunt u met onze switchgarantie kosteloos doorschuiven naar de eerstvolgende geplande opleiding.

Ook als de opleiding niet kan starten kunt u uiteraard kosteloos doorschuiven naar een volgende opleiding. Deze periode vraagt immers nog steeds om veel flexibiliteit van iedereen.

Rondom in company en maatwerk trainingen

Over incompanytrainingen vindt overleg plaats tussen de klant en Kjenning om samen te komen tot een goede aanpak en invulling. Incompany opleidingen kunnen momenteel, mits coronamaatregelen kunnen worden gewaarborgd, ook fysiek plaatsvinden. Uiteraard kunnen training ook online worden verzorgd of opnieuw worden gepland als omstandigheden daar aanleiding toe geven.

En bij wijzigingen...

Mocht er iets veranderen in de situatie dan informeren we alle betrokkenen direct. We blijven de ontwikkelingen en adviezen van het overheid en de RIVM op de voet volgen en we nemen aanvullende maatregelen als dat moet. Want ook hier geldt ons motto: doen wat nodig is.

Voor vragen zijn we digitaal bereikbaar via ons  contactformulier, via mail@kjenning.nl of telefonisch tijdens kantooruren via 0320-237488.

Datum: 26-11-2021

Delen: