Blog

Trainingen en platformbijeenkomsten in de Coronatijd

Door de recente opleving van Corona, zijn per 10 juli 2021 opnieuw maatregelen genomen. Deze maatregelen hebben geen effect op onze trainingen en opleidingen. Deze gaan gewoon door. Uiteraard gelden daarbij wel de basisregels en staat veiligheid ten alle tijden voorop. Meer informatie over de maatregelen per 10 juli vindt u op de website van de Rijksoverheid.

Opleidingen en platforms zijn klassikaal/fysiek

Momenteel kunnen opleidingen en platforms fysiek plaatsvinden. Uiteraard gelden de basisregels en richtlijnen van het RIVM en staat veiligheid van deelnemers, trainers en personeel ten alle tijden voorop. Deze zijn ook vermeld in ons protocol.

Kleine groepen & grote zalen bij opleidingen en platforms

Voorlopig blijven wij bij de klassikale bijeenkomsten werken met kleine groepen en grote zalen, zodat onderlinge afstand kan worden geborgd. Natuurlijk volgen we de ontwikkelingen dagelijks en nemen we aanvullende maatregelen als dat moet. Want ook hier geldt ons motto: doen wat nodig is.

Klassikale trainingen en platformbijeenkomsten worden conform de richtlijnen georganiseerd en vinden plaats in onze vertrouwde trainingslocaties. In deze locaties kunnen nog specifieke normen en maatregelen gelden.

Bent u aangemeld?

Er verandert niets voor u. Indien uw opleiding/platform komende weken start, ontvangt u bericht van ons

Vrijblijvende optie

Natuurlijk kan het nog spannend zijn om u nu aan te melden voor een opleiding. Toch is aanmelden nu soms wel slim, want uw ontwikkeling staat natuurlijk niet stil. Ook uw reguliere werkzaamheden gaan door.

Wilt u én zeker zijn van uw plek én tegelijk ook zeker zijn dat u toch nergens aan vastzit? Daarvoor hebben we een vrijblijvende optie. Deze hebben we al jaren maar biedt u ook nu extra zekerheid.

Met een vrijblijvende optie zit u nergens aan vast:

  • U kunt kosteloos doorschuiven.
  • U kunt kosteloos annuleren.
  • U kunt kosteloos uw optie omzetten naar een andere opleiding.
  • U bent wel zeker van uw plek!

Al ingeschreven? Dan hebben we ook nog Switchgarantie

Stel dat u zich al definitief heeft aangemeld maar u kunt zelf op het moment van de opleiding, als gevolg van corona, niet komen, dan kunt u met onze switchgarantie kosteloos doorschuiven naar de eerstvolgende geplande opleiding.

Ook als de opleiding niet kan starten kunt u uiteraard kosteloos doorschuiven naar een volgende opleiding. Deze periode vraagt immers om flexibiliteit van iedereen.

Rondom in company en maatwerk trainingen

Over incompanytrainingen vindt overleg plaats tussen de klant en Kjenning om samen te komen tot een goede aanpak en invulling. Incompany opleidingen kunnen momenteel, mits coronamaatregelen kunnen worden gewaarborgd, ook fysiek plaatsvinden. Uiteraard kunnen training ook online worden verzorgd of opnieuw worden gepland als omstandigheden daar aanleiding toe geven.

En bij wijzigingen...

Mocht er iets veranderen in de situatie dan informeren we alle betrokkenen direct. We blijven de ontwikkelingen en adviezen van het overheid en de RIVM op de voet volgen.

Voor vragen zijn we digitaal bereikbaar via ons  contactformulier, via mail@kjenning.nl of telefonisch tijdens kantooruren via 0320-237488.

Datum: 09-07-2021

Delen: