Blog

Trainingen en platformbijeenkomsten in de Coronatijd

Tijdens de persconferentie op 14 september is bekend gemaakt dat de overheid de 1,5 meter regel vanaf 25 september 2021 heeft afgeschaft. Hiermee wordt weer een belangrijke stap gezet richting een normale situatie.

Daar zijn wij niet alleen heel blij mee, we zijn er ook helemaal klaar voor. Want ook met de tot 24 september geldende maatregelen, zoals de 1,5 meter regel en de maximale zaalcapaciteit, hebben wij ook de afgelopen tijd op veilige en verantwoorde wijze onze opleidingen al kunnen verzorgen.

Vanaf 25 september 2021 wordt op onze cursuslocaties met het coronatoegangsbewijs gewerkt. Uiteraard hopen we ook deze maatregel spoedig achter ons te kunnen laten. 

Opleidingen en platforms zijn klassikaal/fysiek

Opleidingen en platforms kunnen dus doorgaan met deze maatregelen. Daarbij staat veiligheid van deelnemers, trainers en personeel altijd voorop. Deze zijn ook vermeld in ons protocol. Op de locaties kunnen nog specifieke normen en maatregelen gelden.

Een algemeen overzicht met de coronamaatregelen per 25 september 2021 vindt u op de website van de Rijksoverheid en in dit handige beeldoverzicht.

Bent u aangemeld?

Er verandert niets voor u. Indien uw opleiding/platform komende weken start, ontvangt u bericht van ons

Vrijblijvende optie

Natuurlijk kan het nog steeds spannend zijn om u nu aan te melden voor een opleiding. Toch is aanmelden nu soms wel slim, want uw ontwikkeling staat natuurlijk niet stil. Ook uw reguliere werkzaamheden gaan door.

Wilt u én zeker zijn van uw plek én tegelijk ook zeker zijn dat u toch nergens aan vastzit? Daarvoor hebben we een vrijblijvende optie. Deze hebben we al jaren maar biedt u ook nu extra zekerheid.

Met een vrijblijvende optie zit u nergens aan vast:

  • U kunt kosteloos doorschuiven.
  • U kunt kosteloos annuleren.
  • U kunt kosteloos uw optie omzetten naar een andere opleiding.
  • U bent wel zeker van uw plek!

Al ingeschreven? Dan hebben we ook nog Switchgarantie

Stel dat u zich al definitief heeft aangemeld maar u kunt zelf op het moment van de opleiding, als gevolg van corona, niet komen, dan kunt u met onze switchgarantie kosteloos doorschuiven naar de eerstvolgende geplande opleiding.

Ook als de opleiding niet kan starten kunt u uiteraard kosteloos doorschuiven naar een volgende opleiding. Deze periode vraagt immers nog steeds om veel flexibiliteit van iedereen.

Rondom in company en maatwerk trainingen

Over incompanytrainingen vindt overleg plaats tussen de klant en Kjenning om samen te komen tot een goede aanpak en invulling. Incompany opleidingen kunnen momenteel, mits coronamaatregelen kunnen worden gewaarborgd, ook fysiek plaatsvinden. Uiteraard kunnen training ook online worden verzorgd of opnieuw worden gepland als omstandigheden daar aanleiding toe geven.

En bij wijzigingen...

Mocht er iets veranderen in de situatie dan informeren we alle betrokkenen direct. We blijven de ontwikkelingen en adviezen van het overheid en de RIVM op de voet volgen.

Voor vragen zijn we digitaal bereikbaar via ons  contactformulier, via mail@kjenning.nl of telefonisch tijdens kantooruren via 0320-237488.

Datum: 14-09-2021

Delen: