Blog

Trainingen en platformbijeenkomsten in de Coronatijd

Per 5 juni wordt stap 3 in het openingsplan gezet en worden wederom meer coronamaatregelen losgelaten of aangepast. Alle overige maatregelen blijven gelden. Daarmee komen er verdere versoepelingen in de coronamaatregelen. Meer informatie hierover vindt u op de website van de Rijksoverheid.

Het credo is nu 'open tenzij' in plaats van 'gesloten tenzij'. Ook bij de hotels. Met deze verruiming is het weer mogelijk opleidingen en platforms fysiek te laten plaatsvinden. De meeste opleidingen en platforms zullen dan ook weer fysiek starten. Enkele zullen nog online starten.

Kleine groepen & grote zalen bij opleidingen en platforms

Voorlopig blijven de basisregels gelden en werken we ook bij de klassikale bijeenkomsten met kleine groepen en grote zalen, zodat onderlinge afstand kan worden geborgd. Natuurlijk volgen we de ontwikkelingen dagelijks en nemen we aanvullende maatregelen als dat moet. Want ook hier geldt ons motto: doen wat nodig is.

Klassikale trainingen en platformbijeenkomsten worden conform het protocol Verantwoord naar een opleiding of platform op verantwoorde en veilige wijze georganiseerd en vinden plaats in onze vertrouwde trainingslocaties. Op locaties kunnen nog specifieke normen gelden.

Waar nodig online

Waar het nog niet mogelijk is om een bijeenkomst klassikaal te organiseren wordt de training -waar dat kwalitatief verantwoord kan- online verzorgd in de komende periode. Online blijven we daarbij werken met kleine groepen om kwaliteit en interactie te borgen.

Bent u aangemeld?

Er verandert niets voor u. Indien uw opleiding komende weken start, ontvangt u bericht van ons over de opleidingen en de voortzetting.

Vrijblijvende optie

Natuurlijk kan het nog spannend zijn om u nu aan te melden voor een opleiding. Toch is aanmelden nu soms wel slim, want uw ontwikkeling staat natuurlijk niet stil. Ook uw reguliere werkzaamheden gaan door.

Met oog op interactie vinden onze online opleidingen veelal in kleinere groepen plaats. Ook de klassikale trainingen zullen, zodra dat weer kan, net als eerder, ook in kleine groepen en grote zalen plaatsvinden.

Hierdoor zijn onze opleidingen eerder volgeboekt. Wilt u én zeker zijn van uw plek én tegelijk ook zeker zijn dat u toch nergens aan vastzit? Daarvoor hebben we een vrijblijvende optie. Deze hebben we al jaren maar biedt u ook nu extra zekerheid.

Met een vrijblijvende optie zit u nergens aan vast:

  • U kunt kosteloos doorschuiven.
  • U kunt kosteloos annuleren.
  • U kunt kosteloos uw optie omzetten naar een andere opleiding.
  • U bent wel zeker van uw plek!

Al ingeschreven? Dan hebben we ook nog Switchgarantie

Stel dat u zich al definitief heeft aangemeld maar u kunt zelf op het moment van de opleiding, als gevolg van corona maatregelen, niet komen, dan kunt u met onze switchgarantie kosteloos doorschuiven naar de eerstvolgende geplande opleiding. Ook als de opleiding niet kan starten kunt u uiteraard kosteloos doorschuiven naar een volgende opleiding. Deze bijzondere periode vraagt immers om flexibiliteit van iedereen.

Rondom in company en maatwerk trainingen

Over incompanytrainingen vindt overleg plaats tussen de klant en Kjenning om samen te komen tot een zorgvuldig overwogen besluit. Incompany opleidingen kunnen momenteel, mits coronamaatregelen kunnen worden gewaarborgd, ook fysiek plaatsvinden. Uiteraard kunnen training ook online worden verzorgd of opnieuw worden gepland voor een later moment.

En bij wijzigingen...

Mocht er iets veranderen in de situatie dan informeren we alle betrokkenen direct. We volgen dagelijks de ontwikkelingen en adviezen van het overheid en de RIVM.

Voor vragen zijn we digitaal bereikbaar via ons  contactformulier, via mail@kjenning.nl of telefonisch tijdens kantooruren via 0320-237488.

Datum: 28-05-2021

Delen: