Blog

Trainingen en platformbijeenkomsten in de Coronatijd

3 november heeft het kabinet wederom een aantal noodzakelijke, extra maatregelen genomen rondom de aanpak van het coronavirus. De maatregelen richten zich wederom op het beperken van het sociaal verkeer, om het aantal contactmomenten en reisbewegingen verder te beperken. De maatregelen vindt u op de website van de Rijksoverheid

Wij gaan online. Doet u mee?

Ondanks dat klassikale bijeenkomsten binnen de verschillende noodverordeningen specifiek zijn uitgezonderd en nog wel mogen plaatsvinden, nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en geven wij gehoor aan de oproep tot beperking van het sociaal verkeer. Daarom zullen onze open opleidingen de komende weken online verder gaan. Zo borgen we uw en onze veiligheid maximaal en helpen wij ook om het sociaal verkeer toch te beperken. 

En zo kunnen we tegelijk uw ontwikkeling wél laten doorgaan. Want uw ontwikkeling is belangrijk. Maar uw en onze gezondheid is dat natuurlijk ook.

Zeker met alle online ervaringen, ook in de afgelopen periode, is online een goed en veilig alternatief #staysafe #learnhome

Bent u aangemeld?

  • Er verandert niets voor u. Indien uw opleiding komende weken start, ontvangt u bericht van ons over de opleidingen en de online voortzetting.

Vrijblijvende optie

Natuurlijk kan het nog spannend zijn om u nu aan te melden voor een opleiding. Toch is aanmelden nu soms wel slim, want uw ontwikkeling staat natuurlijk niet stil. Ook uw reguliere werkzaamheden gaan door. 

Naast dat u kunt aanmelden voor een last-minute opleiding die nu online plaatsvindt, gaan we er natuurlijk vanuit dat over enige tijd de klassikale trainingen weer kunnen plaatsvinden. 

Met oog op interactie vinden onze online opleidingen veelal in kleinere groepen plaats. Ook de klassikale trainingen zullen, zodra dat kan, net als eerder, ook in kleine groepen en grote zalen plaatsvinden.

Hierdoor zijn onze opleidingen eerder volgeboekt. Wilt u én zeker zijn van uw plek én tegelijk ook zeker zijn dat u toch nergens aan vastzit? Daarvoor hebben we een vrijblijvende optie. Deze hebben we al jaren maar biedt u ook nu extra zekerheid.

Met een vrijblijvende optie zit u nergens aan vast:

  • Kunt u kosteloos doorschuiven.
  • Kunt u kosteloos annuleren.
  • Kunt u kosteloos uw optie omzetten naar een andere opleiding.
  • Maar bent u wel zeker van uw plek!

Al ingeschreven? Dan hebben we ook nog Switchgarantie

Stel dat u zich al definitief heeft aangemeld maar u kunt zelf op het moment van de opleiding, als gevolg van corona maatregelen, niet komen, dan kunt u met onze switchgarantie kosteloos doorschuiven naar de volgende geplande opleiding. Ook als de opleiding niet kan starten kunt u uiteraard kosteloos doorschuiven naar een volgende opleiding. Deze bijzondere periode vraagt immers om flexibiliteit van iedereen.

Rondom in company en maatwerk trainingen

  • Over incompanytrainingen vindt overleg plaats tussen de klant, de trainer en Kjenning om samen te komen tot een zorgvuldig overwogen besluit. Het kan zijn dat we de training online verzorgen, opnieuw gaan plannen of we laten deze doorgaan op een verantwoorde en veilige manier, met uw en ons protocol samen.

Platforms

  • Voor Platformbijeenkomsten kijken we op basis van programma’s wat wel en niet online kan.

Afspraken met onze collega's

Over afspraken met onze adviseurs neemt de adviseur contact op om te overleggen of de afspraak digitaal of fysiek zal plaatsvinden..

En bij wijzigingen

Mocht er iets veranderen in de situatie dan informeren we alle betrokkenen direct. We volgen dagelijks de ontwikkelingen en adviezen van het overheid en de RIVM.

Voor vragen zijn we digitaal bereikbaar via ons contactformulier, via mail@kjenning.nl of telefonisch tijdens kantooruren via 0320-237488.

Datum: 03-11-2020

Delen: