Blog

Trainingen en platformbijeenkomsten in de Coronatijd

Op 23 februari heeft het kabinet aangegeven dat de lockdown in Nederland in ieder geval tot en met 15 maart is verlengd.

Alle zeer ingrijpende maatregelen in de bestrijding van het coronavirus vindt u op de website van de Rijksoverheid

Online opleidingen

Sinds begin oktober verzorgen wij proactief alle opleidingen al online, om zo ook bij te dragen aan de beperking van sociale contacten. In de komende periode zetten we dit voort en zullen de opleidingen -waar dat kwalitatief verantwoord kan- online worden verzorgd. Zo borgen we uw en onze veiligheid maximaal en kan tegelijk uw ontwikkeling wél doorgaan. Want uw ontwikkeling is belangrijk. Maar uw en onze gezondheid is uiteraard nog belangrijker.

Zeker met alle online ervaringen uit de afgelopen periode, is online een goed en veilig alternatief #staysafe #learnhome

Bent u aangemeld?

  • Er verandert niets voor u. Indien uw opleiding komende weken start, ontvangt u bericht van ons over de opleidingen en de online voortzetting.

Vrijblijvende optie

Natuurlijk kan het nog spannend zijn om u nu aan te melden voor een opleiding. Toch is aanmelden nu soms wel slim, want uw ontwikkeling staat natuurlijk niet stil. Ook uw reguliere werkzaamheden gaan door. 

Naast dat u kunt aanmelden voor een last-minute opleiding die nu online plaatsvindt, gaan we er natuurlijk vanuit dat over enige tijd, na de lockdown, de klassikale trainingen ook weer kunnen plaatsvinden. 

Met oog op interactie vinden onze online opleidingen veelal in kleinere groepen plaats. Ook de klassikale trainingen zullen, zodra dat weer kan, net als eerder, ook in kleine groepen en grote zalen plaatsvinden.

Hierdoor zijn onze opleidingen eerder volgeboekt. Wilt u én zeker zijn van uw plek én tegelijk ook zeker zijn dat u toch nergens aan vastzit? Daarvoor hebben we een vrijblijvende optie. Deze hebben we al jaren maar biedt u ook nu extra zekerheid.

Met een vrijblijvende optie zit u nergens aan vast:

  • Kunt u kosteloos doorschuiven.
  • Kunt u kosteloos annuleren.
  • Kunt u kosteloos uw optie omzetten naar een andere opleiding.
  • Maar bent u wel zeker van uw plek!

Al ingeschreven? Dan hebben we ook nog Switchgarantie

Stel dat u zich al definitief heeft aangemeld maar u kunt zelf op het moment van de opleiding, als gevolg van corona maatregelen, niet komen, dan kunt u met onze switchgarantie kosteloos doorschuiven naar de volgende geplande opleiding. Ook als de opleiding niet kan starten kunt u uiteraard kosteloos doorschuiven naar een volgende opleiding. Deze bijzondere periode vraagt immers om flexibiliteit van iedereen.

Rondom in company en maatwerk trainingen

  • Over incompanytrainingen vindt overleg plaats tussen de klant en Kjenning om samen te komen tot een zorgvuldig overwogen besluit. Het kan zijn dat we de training online verzorgen of opnieuw gaan inplannen voor een later moment.

Platforms

  • Ook platformbijeenkomsten tot en met de periode van de lockdown vinden online plaats.

Afspraken met onze collega's

Over afspraken met onze adviseurs neemt de adviseur contact op om de afspraak of digitaal te laten plaatsvinden of in de tijd te verplaatsen.

En bij wijzigingen

Mocht er iets veranderen in de situatie dan informeren we alle betrokkenen direct. We volgen dagelijks de ontwikkelingen en adviezen van het overheid en de RIVM.

Voor vragen zijn we digitaal bereikbaar via ons contactformulier, via mail@kjenning.nl of telefonisch tijdens kantooruren via 0320-237488.

Datum: 23-02-2021

Delen: