Blog

Maatregelen coronavirus (COVID-19)

Als opleidingsinstituut komen er dagelijks bij ons mensen samen tijdens opleidingen en platforms. 

Met de situatie rondom het coronavirus (COVID-19) staat veiligheid en gezondheid van alle deelnemers, trainers, medewerkers en andere betrokkenen op elk moment voorop.

Wat kun jij doen

Als eerste doen we een direct beroep op jouw eigen verantwoordelijkheid: Blijf bij verkoudheid, koorts, hoesten en andere symptomen thuis, zoals ook het RIVM voorschrijft. Blijf goed handen wassen, geen handen schudden en bewaar voldoende afstand ten opzichte van elkaar. We moeten deze situatie samen door en met elkaar zorgen voor een minimalisering van risico’s.

Onderstaande is geüpdatet n.a.v. de persconferentie op 31 maart 2020. 

Dit doen wij

Algemeen

  • We volgen te allen tijde de richtlijnen en adviezen van het RIVM of andere daartoe aangewezen overheden.
  • Dagelijks staan we in contact met locaties, klanten, cursisten, trainers, partners en/of anderen om vanuit de meest actuele situatie te werken en passende maatregelen te nemen waar nodig.

Rondom onze open trainingen

  • Open trainingen die gepland zijn tot en met 6 april 2020 zijn verplaatst. Deelnemers ontvangen z.s.m. bericht van ons over de nieuwe planning.
  • Een deel van de open trainingen welke zou starten tussen 7 en 28 april 2020 start met online live trainingen. Deelnemers ontvangen z.s.m. bericht van ons over de training en of deze live start dan wel over de nieuwe planning. Dit geldt ook voor trainingen waarvoor een vervolgdag gepland staat tussen 7 en 28 april 2020.

Rondom incompany en maatwerk trainingen

  • Over het doorgaan van incompany trainingen vindt overleg plaats tussen de klant, de trainer en Kjenning om samen te komen tot een zorgvuldig overwogen besluit, zijnde opnieuw plannen van de training of laten doorgaan.
  • Ten aanzien van incompany trainingen en bijeenkomsten welke in risicogebieden plaatsvinden zijn we vanuit Kjenning zeer terughoudend over het laten doorgaan.

Platforms

  • Voor platforms waarvoor tot en met 31 mei 2020 nog een bijeenkomst is gepland, wordt een nieuwe datum gepland,. Deelnemers worden hierover spoedig geïnformeerd.

Afspraken met onze collega's

  • Indien u afspraken heeft met ons nemen we contact op om samen te bespreken hoe met de afspraak wordt omgegaan.


Mocht er iets veranderen in de situatie dan informeren we alle betrokkenen direct. We volgen dagelijks de ontwikkelingen en adviezen van het RIVM.

Voor vragen zijn we digitaal bereikbaar via ons contactformulier, via mail@kjenning.nl of telefonisch tijdens kantooruren via 0320-237488.

Datum: 31-03-2020

Delen: