Blog

Vanaf 2 juni zijn onze klassikale trainingen en de platformbijeenkomsten weer gestart

Vanaf 2 juni zijn onze klassikale trainingen en de platformbijeenkomsten weer langzaam opgestart. 

Uiteraard doen we dat verantwoord en veilig in deze Coronaperiode. In kleine groepen, grote zalen en in onze vertrouwde trainingslocaties. En natuurlijk conform het protocol Verantwoord naar een opleiding of platform.

Wat doen wij

 • We volgen te allen tijde de richtlijnen en adviezen van het RIVM of andere daartoe aangewezen overheden.
 • Dagelijks staan we in contact met locaties, klanten, cursisten, trainers, partners en/of anderen om vanuit de meest actuele situatie te werken en passende maatregelen te nemen waar nodig.
 • Op de locaties is alles geheel aangepast en heringericht zodat de klassikale trainingen en platformbijeenkomsten op een verantwoorde manier en 1,5 meter afstand van elkaar plaats kunnen vinden.
 • We werken conform het protocol Verantwoord naar een opleiding of platform en ook heeft iedere locatie een protocol. Natuurlijk zijn de protocollen op basis van de richtlijnen van het RIVM en overheid.
 • Natuurlijk volgen we dagelijks de ontwikkelingen. Deze volgen we nauwlettend en we passen zaken aan waar dat nodig is.

Vrijblijvende optie

We begrijpen best dat het nu spannend kan zijn om aan te melden voor een opleiding. Want wil ik op dat moment wel naar een opleiding? Kan de opleiding überhaupt wel doorgaan? Wat als mijn werkgever nog een verbod heeft op het bijwonen van zakelijke bijeenkomsten? Of als er in mijn regio juist weer strengere maatregelen zijn gekomen?

Tegelijk is aanmelden nu soms wel slim, want uw ontwikkeling staat natuurlijk ook niet stil. Ook uw reguliere werkzaamheden gaan door. Maar nu met kleinere groepen wordt gewerkt, zijn onze opleidingen eerder volgeboekt. Wilt u én zeker zijn van uw plek én tegelijk ook zeker zijn dat u nergens aan vastzit? Daarvoor hebben we een vrijblijvende optie. Deze hebben we al jaren maar biedt u ook nu extra zekerheid.

Met een vrijblijvende optie zit u nergens aan vast:

 • Kunt u kosteloos doorschuiven.
 • Kunt u kosteloos annuleren.
 • Kunt u kosteloos uw optie omzetten naar een andere opleiding.
 • Maar bent u wel zeker van uw plek!

Al ingeschreven? Dan hebben we ook nog Switchgarantie

Stel dat u zich al definitief heeft aangemeld maar u kunt zelf op het moment van de opleiding, als gevolg van corona maatregelen, niet komen, dan kunt u met onze switchgarantie kosteloos doorschuiven naar de volgende geplande opleiding. Ook als de opleiding niet kan starten kunt u uiteraard kosteloos doorschuiven naar een volgende opleiding. Deze bijzondere periode vraagt immers om flexibiliteit van iedereen.

Rondom in company en maatwerk trainingen

 • Over de incompanytrainingen vindt overleg plaats tussen de klant, de trainer en Kjenning om samen te komen tot een zorgvuldig overwogen besluit, dat kan zijn opnieuw plannen van de training of laten doorgaan op een verantwoorde en veilige manier, met uw en ons protocol samen.

Platforms

 • Platforms zijn vanaf 2 juni weer gestart met bijeenkomsten, geheel volgens bovengemelde voorwaarden.

Afspraken met onze collega's

 • Over afspraken met onze adviseurs neemt de adviseurs contact op om te overleggen over de vorm waarop u en wij het overleg verantwoord kunnen laten plaatsvinden.

Mocht er iets veranderen in de situatie dan informeren we alle betrokkenen direct. We volgen dagelijks de ontwikkelingen en adviezen van het RIVM.

Voor vragen zijn we digitaal bereikbaar via ons contactformulier, via mail@kjenning.nl of telefonisch tijdens kantooruren via 0320-237488.

Datum: 20-05-2020

Delen: